Over Adjust2

Adjust2 is een commerciële organisatie die mensen met fysieke beperking laat deelnemen aan een volwaardige, motiverende  werkomgeving. Het bedrijf heeft de overtuiging dat als je iedereen betrekt bij de maatschappij, deze in alle opzichten beter en rijker wordt. Voor mensen met een lichamelijke handicap is het vaak lastig om een plek te vinden in het bedrijfsleven. Die kans geeft Adjust2 hen. Zo wordt de ‘afstand tot de maatschappij’ elke dag een stap kleiner.

Adjust2 is in 2013 opgericht door Aart van der Dussen. De ervaring van diverse management- en directiefuncties , gecombineerd met expertise in psychologie, commerciële en management trainingen maken hem een allround ondernemer die klaar staat voor de optimale begeleiding van zijn werknemers. Het doel is om mensen met een fysieke beperking de kans te geven  om de arbeidsmarkt te betreden. Aart geeft  hiervoor trainingen op het gebied van commerciële en administratieve vaardigheden, aangevuld met mentale coaching. De werknemers van Adjust2 zijn niet alleen goed opgeleid (van MBO tot HBO/WO), maar ook ‘supersonische’ commerciële en administratieve talenten waar bedrijven werk aan kunnen uitbesteden. Maar ook voor archivering, document management systemen bijhouden en opzetten, het vastleggen van certificering en andere taken is het team volledig inzetbaar.

Meer informatie? Neem contact met ons op en laat u informeren over hoe ons team haar kennis en kunde inzet voor onze klanten.