Onze aanpak

Uitstekend werken met een lichamelijke beperking

Voor Adjust2 is het van belang dat u open staat voor de inzet van mensen met een lichamelijke  beperking. Werk geven aan mensen die gehandicapt zijn, vindt in principe niemand een probleem. Maar wat komt erbij kijken als u deze mensen in dienst wilt nemen en zij voor u aan het werk gaan? Die vraag weerhoudt u er misschien van om gehandicapten in dienst te nemen. Adjust2 helpt u met het uit handen te nemen van deze zorgen.

  • Wij voeren de werving, selectie, training en faciliteiten uit.
  • U huurt de talenten van onze medewerkers in en zij werken voor u vanuit onze locatie.
  • U hoeft dus geen bijzondere maatregelen te nemen of dure aanpassingen te maken om hen te faciliteren.
  • Wij nemen u alle mogelijke basistaken uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw kwaliteit en toegevoegde waarde.

Kiest u voor Adjust2, dan bespreken we tijdens een intakegesprek wat uw verwachtingen en wensen zijn. We formuleren het doel, de vraagstelling, de boodschap en de werkwijze in een helder plan van aanpak. Indien nodig, organiseren we een workshop voor onze medewerkers. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Tijdens de werkzaamheden spreken we regelmatige evaluatiemomenten af. We bespreken de resultaten van de opdracht en kijken of we het beste rendement voor u behalen. Zo blijven we altijd goed op de hoogte van de doelstellingen van uw bedrijf, zodat we optimaal van dienst kunnen zijn.

Onze medewerkers zijn minimaal mbo en veelal hbo of universitair geschoold.  Met trainingen, overleg en onderlinge ondersteuning ontplooien en ontwikkelen wij onze vaardigheden. Op deze wijze is het niet alleen mogelijk om ondanks de lichamelijke beperking uitstekend werk te leveren, onze medewerkers dragen ook een waardevolle steen bij aan uw succes. Dat is voor iedereen de hoogste beloning!

Wilt u meer weten, of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op.