Managementondersteuning: een management assistent op hoog niveau

Het management van uw onderneming heeft de handen vol aan het beheren en verbeteren van processen en resultaten. Veel basale, tijdrovende en omslachtige administratieve en financiële taken staan het ‘echte’ management in de weg. Bent u op zoek naar een management assistent aan wie u taken met een gerust hart kan uitbesteden én op wie u altijd een beroep kunt doen voor zaken die snel en efficiënt afgehandeld moeten worden? Wij hebben hoogopgeleide werknemers (HBO/WO) in dienst die hun werk met enthousiasme doen, nauwgezet en betrokken zijn.

De management assistenten van Adjust2 maken uw handen vrij door het overnemen van de volgende taken:

  • Secretarieel: telefoon beantwoorden, agendabeheer, opzetten van tele- of videoconferencing, boeken van zakenreizen, notuleren op afstand.
  • Certificering: waken over controlepunten, invoeren van formulieren en uitvoeren van administratieve handelingen in het certificeringsproces.
  • Business Intelligence: het verzamelen en rapporteren van managementinformatie (onder meer door databaseanalyse) ter ondersteuning van het beslissingsproces.
  • Office Management: het regelen van kantoorbenodigdheden, het monitoren van apparatuur (printergebruik en –verbruik) en het maken en beheren van afspraken met onderhoudsdiensten.

Wilt u meer weten, of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op.