Diensten

Mensen met een fysieke beperking overwinnen dagelijks enorme uitdagingen. Daarom is het belangrijk er iets positiefs tegenover te stellen. Ons team vindt kracht en acceptatie door zich volledig in te zetten voor hun werk en voor onze klanten. Bij Adjust2 werken wij met grote talenten op het gebied van sales, commercie, administratie en klantenservice. Wij maken geen gebruik van subsidies en overheidssteun. Hiermee bewijzen we dat onze inzet en talenten daadwerkelijk succesvol zijn.

In alle lagen van uw organisatie zijn er commerciële en administratieve vaardigheden nodig. Dat geldt voor elke branche, of u nu een bedrijf hebt mét of zonder winstoogmerk, of werkt voor een (semi)overheidsinstelling. De basale handelingen zijn echter in elke organisatie gelijk. De medewerkers van Adjust2 zijn dus inzetbaar op een brede horizontale laag in alle verticale marktsegmenten.

De diensten van Adjust2  zijn zeer divers en worden elke dag uitgebreid. Ons team werkt voor klanten onder andere aan:  archivering, koude acquisitie, bijhouden en opzetten van document management systemen, klantenservices via telefoon of chat, scannen van documenten,  vastleggen van certificeringen, en nog vele andere taken.

Kijk voor meer informatie op: